PowerWalken met Lobke Loopt!

Wil jij ook werken aan je fitheid?

PowerWalk is een populaire vorm van lichaamsbeweging waarbij je snel wandelt met een actieve armzwaai en een goede houding. Het is een low-impact activiteit die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Door regelmatig te power walken, kun je verschillende voordelen voor je gezondheid ervaren. Hier zijn enkele resultaten die je kunt verwachten:

  1. Versterking van de spieren: Power walken versterkt de spieren in je benen, billen en buik, waardoor je een strakkere en stevigere uitstraling krijgt.
  2. Cardiovasculaire gezondheid: Power walken kan je hart- en longfunctie verbeteren, waardoor je risico op hart- en vaatziekten vermindert.
  3. Gewichtsverlies: Door regelmatig te power walken, kun je calorie├źn verbranden en vet verliezen, wat kan helpen bij het bereiken van een gezond gewicht.
  4. Vermindering van stress: Power walken kan helpen om je geest te ontspannen en stress te verminderen, waardoor je je beter voelt en meer energie hebt.
  5. Verbetering van de gezondheid van botten en gewrichten: Power walken is een low-impact activiteit die de botten en gewrichten kan versterken en beschermen tegen letsel.

De PowerWalk groeps lessen zijn op zaterdagochtend van 9:00 – 10:00 uur en op dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur in Vianen.

Wil je liever 1 op 1 PowerWalken? Dat kan ook. Wij maken dan een afspraak op een moment dat jouw uitkomt en ik pas de training aan jouw persoonlijke behoefte aan. Samen werken wij dan 60 minuten aan jouw fitheid.

Tarieven
Een losse groepsles kost 8 euro en 50 cent. Een strippenkaart voor de groepslessen kost 75 euro voor 10 lessen. De strippenkaart is 20 weken geldig vanaf afgifte.

Personal training 1 op 1 PowerWalken kost 45 euro.