PowerWalk Club Vianen

Coronaproof powerwalken bij de PowerWalk Club!

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven bij een club die veel aandacht besteed aan de richtlijnen van het RIVM. Ik zorg ervoor dat jij op veilige afstand van je mede powerwalkers kunt meedoen aan de les. Ik vind jouw gezondheid super belangrijk en die van mijzelf ook. Daarom doe ik er alles aan om mooie Coronaproof lessen te verzorgen. Je kunt veilig aansluiten!

De PowerWalk groeps lessen zijn op zaterdagochtend van 9:00 – 10:00 uur en op dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur in Vianen.

Wil je liever 1 op 1 PowerWalken? Dat kan ook. Wij maken dan een afspraak op een moment dat jouw uitkomt en ik pas de training aan jouw persoonlijke behoefte aan. Samen werken wij dan 60 minuten aan jouw fitheid.

Tarieven
Een losse groepsles kost 8 euro en 50 cent. Een strippenkaart voor de groepslessen kost 75 euro voor 10 lessen. De strippenkaart is 20 weken geldig vanaf afgifte.

Personal training 1 op 1 PowerWalken kost 45 euro.